Red Dead Redemption 2 har fått slippdato

Spillet forsinkes igjen, men vi har i det minste fått flere skjermbilder.

Rockstar

Det er nok ikke rent få som ser frem til Rockstars neste storspill Red Dead Redemption 2, og nå har vi endelig fått den offisielle lanseringsdatoen. Spillet slippes Til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober i år, melder Rockstar på sine hjemmesider.

Dermed er altså spillet, kanskje ikke helt uventet, forsinket nok en gang. Red Dead Redemption 2 skulle opprinnelig slippes høsten 2017, men senere kom det frem at studioet hadde flyttet lanseringstidspunktet til våren i år. Nå har de altså landet på høsten 2018.

Slipper nye skjermbilder

Rockstar

– Vi beklager til alle for denne forsinkelsen. Vi hadde håpet å få ut spillet tidligere, men vi trenger litt ekstra tid til polering. Vi takker dere oppriktig for tålmodigheten og håper dere vil være enige i at ventetiden var verdt det når dere får spille spillet, skriver Rockstar.

Som et «plaster» på såret har Rockstar delt flere skjermbilder fra det kommende storspillet. De nye bildene kan du se nederst i artikkelen.

Red Dead Redemption 2 ble offisielt avduket i oktober 2016 med en kort annonseringstraileren som viste mye av omgivelsene, og i fjor høst fikk vi enda en trailer som viste oss enda litt mer. Det foreligger ennå få detaljer om spillet, men litt har Rockstar vært elskverdige nok til å dele.

– I tillegg til å være en storslagen fortelling om livet i Amerikas ubarmhjertige midtdel, vil spillets store og stemningsrike verden også legge grunnlage for en helt ny flerspilleropplevelse, fortalte utvikleren i forbindelse med kunngjøringen av spillet.

Nå kan du få mange billige Rockstar-spill »

Siste fra forsiden