Red Dead Redemption 2 - Steam

Red Dead Redemption 2 har fått Steam-dato

Kommer neste uke.

Rockstar Games

Red Dead Redemption 2 kommer til Steam neste uke, nærmere bestemt 5. desember. Det melder Rockstar Games onsdag via Twitter.

PC-versjonen ble opprinnelig lansert 5. november, da for en rekke andre digitale nettbutikker, inkludert Epic Games-butikken, Humble Store og den nylig lanserte Rockstar Games Launcher. Steam-fans har imidlertid vært nødt til å vente, men nå er altså ventetiden snart over.

Trøblete PC-lansering

For både Steam-brukere og for Rockstar selv blir nok håpet at denne lanseringen går litt smidigere inn da Red Dead Redemption 2 først kom til PC. Det opprinnelige slippet var gjennomsyret av problemer, hvor mange opplevde at spillet ikke engang ville starte.

I ukene siden har utvikleren jobbet iherdig med å rette opp i feil, både knyttet til selve spillet og til skrivebordsprogrammet Rockstar Games Launcher. Sistnevnte er nemlig et krav å ha uansett hvor du kjøper Red Dead Redemption 2, og det gjelder også for de som handler via Steam.

Når alt fungerer som det skal byr PC-versjonen imidlertid på en lekker opplevelse, meldte vår skribent. Sammenlignet med konsollversjonen venter blant annet diverse nytt innhold og en haug med valgmuligheter knyttet til grafikk.

Red Dead Redemption 2 på PC åpner også for bruk av modifikasjoner.
For eksempel kan man hoppe over spillets kjedelige introduksjonssekvens »

Siste fra forsiden