Red Dead Redemption blir større

Mer multiplayer-moro og flere arealer i neste nedlastingspakke.

Den neste DLC-pakken til Red Dead Redemption, Liars and Cheats, slippes på PSN pg Xbox Live den 21. september, og nå har Rockstar sluppet mer informasjon om hva pakken inneholder.

Pakken blir større enn det som opprinnelig var meningen fordi den også inneholder den såkalte Free Roam-pakken. Denne skulle egentlig slippes som gratis DLC-pakke, men på grunn av at PSN har restriksjoner på hvor mange gratispakker man kan tilby, valgte Rockstar i inkludere den i Liars and Cheats-pakken i stedet.

Pakken kan dermed skilte med syv nye hideout-steder og fire nye jaktområder som visstnok skal by på den mest actionfylte jaktingen hittil. I tillegg får du et nytt og meget slagkraftig våpen til disposisjon - en såkalt "explosive rifle".

Liars and Cheats kommer også med multiplayer-støtte for poker og Liar's Dice-spillet, en av de mest etterspurte funksjonene blant fansen.

Andre nye multiplayer-funksjoner inkluderer hesteløp hvor man kan konkurrere mot andre på nettet, en konkurransemodus kalt Stronghold hvor lag bytter på å angripe og forsvare, samt 15 nye multiplayer-karakterer hentet fra spillet.

Det vil også komme flere nye achievements og troféer man kan strebe etter.

Les også:Anmeldelse: Red Dead Redemption
Les også:Grand Theft Auto 5 i Hollywood?
Les også:– Er dårlige foreldre

Siste fra forsiden