Redd en vakker papirverden fra flammene

I eventyrspillet Papetura må du utforske en håndlaget verden.

Tomasz Ostafin

Papetura er et pek-og-klikk-eventyr satt til en verden der alt er laget av papir. Spillet skal være inspirert av Neverhood og Machinarium, samt filmene fra Studio Ghibli.

Spennende grafikkstil.

Spillet følger Pape og Tura, som starter spillet ved å bli slukt av et sjøuhyre. Den første jobben blir dermed å finne en vei ut av monsterets buk.

Flammene truer

Senere møter dere en mektig fugl dekket av flammer, og flammer er naturlig nok ikke populært i en verden laget av papir. Det endelige målet blir dermed å hindre fuglen i å ødelegge verden.

Utviklerne lover at gåtene skal være godt integrert i handlingen, og at du får mange små utfordringer i tillegg til «hovednøttene».

Ikke rart de er redd for flammer.

Om du har lyst til å teste Papetura kan du laste ned en demo, som du finner på Greenlight-siden til spillet. Der kan du også stemme på spillet om du synes det fortjener plass på Steam.

Det er uansett lenge til Papetura dukker opp – spillet er planlagt utgitt i september 2016. Det har også en folkefinansieringskampanje på IndieGoGo.

Papetura er ikke det eneste spillet som bruker håndlaget grafikk. Vi har også spill som hjernetrimmeren The Swapper, skytespillet The Blue Flamingo og eventyrspillet Lumino City.

Trailer.

Siste fra forsiden