No Straight Roads

Redd verden fra EDM i dette stilsikre actionrytmespillet

No Straight Roads er det nyeste prosjektet fra designeren bak Final Fantasy XV.

Wan Hazmer er fra tidligere kjent som en av lead designerne bak Final Fantasy XV, men nå er han og hans nye studio snart klare til å gi ut et helt nytt indiespill. Spillet, som går under tilnavnet No Straight Roads, er et rytmebasert actionspill hvor man må bruke rockens magiske kraft for å redde verden fra EDM.

En splitter ny trailer fra torsdag ettermiddag (som du kan se i videovinduet over) viser fram ulike deler av spillet.

Spillet vil by på massive sjefsfiender.
Metronomik

Her får vi blant annet se hvordan hovedpersonene Mayday og Zuke denger fiender i typisk actionspillstil, flyr helikopter i to dimensjoner, løser rytmebaserte utfordringer og løper gatelangs i den fargerike storbyen Vinyl City.

Utforsk Vinyl City.
Metronomik

Kampen mot overmakten

No Straight Roads beskrives som et «unikt musikkbasert actioneventyr hvor musikk og lyd er kjernen i spillingen». Man kan fritt velge mellom de to hovedpersonene og deres unike våpen og egenskaper.

Etter hvert låser man også opp nye evner i takt med at man beseirer spillets sjefsfiender og tar tilbake deler av Vinyl City fra det onde konglomeratet No Straight Roads.

Spillet har fra før av bare vært annonsert til PlayStation 4 og PC, men nå er det bekreftet at spillet kommer til Nintendo Switch og Xbox One i tillegg.

No Straight Roads slippes den 30. juni.

LES OGSÅ: Nytt Paper Mario annonsert til Switch »

Siste fra forsiden