Relic inviterer til åpen Dawn of War III-beta om to uker

Strategispillets flerspillerdel skal testes i dagene før lansering.

Sega

Med kun tre uker igjen til lanseringen av Warhammer 40,000: Dawn of War III – den 27. april – har utvikler Relic Entertainment annonsert en betatest for strategispillet. Testperioden varer fra 21. til 24. april, og blir åpen for alle som registrerer seg via spillets nettsider.

Innholdet i betaen sammenlignet med fullversjonen.
Relic Entertainment

Betaen gir tilgang på tre brett fra spillets flerspillerdel, med kamper mellom to lag på opptil tre spillere. Testdeltakere kan prøve seg som samtlige fraksjoner – Space Marines, Orks og Eldar – som hver byr på et lite utvalg av enhetene og funksjonene som blir tilgjengelige i fullversjonen.

Enspillerkampanjen er ikke inkludert i betaen, og Relic påpeker at all fremdrift fra testhelgen vil bli nullstilt før lanseringen av spillet.

Den bitre striden fortsetter

Dawn of War III fortsetter historien en stund etter hendelsene i seriens forrige spill, og tar for seg et nytt kapittel i den bitre striden mellom Space Marines, Orks og Eldar. Denne gangen kjemper de tre fraksjonene om kontroll over planeten Acheron, som etter sigende huser et supervåpen.

Spillet skal ifølge Relic by på en større og mer åpen spillopplevelse enn forgjengerne, noe vi fikk se litt av på E3 2016:

– I Warhammer 40,000: Dawn of War III prøver Relic å introdusere større slag og mer valgfrihet i spillets oppdrag. Resultatet virker lovende, og kombinasjonen av helter, vanlige soldater og bruk av strategi ser ut til å skape spennende og balanserte kamper, skrev undertegnede den gang.

Har PC-en din nok kraft for Dawn of War III?
I mars annonserte Relic systemkravene for spillet »

Siste fra forsiden