Last ned Death Rally gratis

Remedy-klassiker ute på nytt

Remedy har lansert en fersk versjon av klassiske Death Rally, helt gratis.

Det var da Max Payne kom ut i 2001 at finske Remedy Entertainment fikk sitt virkelige gjennombrudd som spillutvikler, men mange var allerede godt kjent med selskapet. Deres første spill, Death Rally, kom nemlig allerede i 1996, og fikk stor suksess på PC-markedet.

Racing med livet som innsats.

Death Rally har lite med rally å gjøre, men til gjengjeld involverer det en god del død. Dette er et racingspill der handlingen sees fra fugleperspektiv, og målet er selvsagt å komme først i mål. Men om motstanderne er litt for gode for deg, har du maskingevær, miner og andre skitne triks som kan brukes for å ta dem ut av løpet.

Mellom hvert løp kan du oppgradere kjøretøyet ditt, og du får også mulighet til å kjøpe bonuser for enkeltstående løp. Husk også å reparere bilen din mellom løpene (eller forsøke å unngå skader i utgangspunktet). Du kan selvsagt også kjøpe nye biler etter hvert.

Nå har Remedy gitt ut en ny utgave av Death Rally. Gameplayet er identisk, men spillet har blitt oppgradert for å fungere på dagens maskinvare og operativsystemer. Det beste med nyversjonen er imidlertid at den er helt gratis.

Du kan laste spillet ned herfra (det er på 42 MB):

Siste fra forsiden