Resident Evil 4 til PlayStation 2

Resident Evil 4 blir ikke lenger en eksklusiv tittel for Nintendos GameCube. Mot slutten av 2005 får også PlayStation 2-eiere mulighet til å la seg skremme.

Dette melder Capcom i en pressemelding i dag, hvor de også forteller at det i hovedsak var presset fra tilhengere (eller skal vi si PlayStation 2-tilhengere), markedsvurderinger og aksjonærer som fikk dem til å tenke anderledes. Capcom vil på bakgrunn av tusenvis av henvendelser utvikle Resident Evil 4 for PlayStation 2, men sett bort i fra selve historien, blir Resident Evil 4 på PlayStation 2 på ingen måte en direkte kopi av GameCube-versjonen.

- Vi vil gjøre alt vi kan for å utvikle Resident Evil 4 med hensyn til de forskjellige og karakterisiske egenskapene de to plattformene innehar, melder Capcom i sin presssemelding.

Resident Evil 4 foregår i et sør-amerikansk land. Du spiller som Leon S. Kennedy, og må beskytte datteren til presidenten. Det er når denne datteren blir kidnappet av en gruppe mennesker som later til å befinne seg i en slags merkelig transe at problemene starter, og situasjonen blir ikke bedre etter som du spiller. Tittelen kommer til å være klinisk fritt for de levende døde som serien er så blitt kjent for i årenes løp. I stedet kommer du til å sloss mot "landsbyboere".

Disse landsbyboerne er bevæpnet med våpen som øks og ljå. Resident Evil 4 vil kunne spilles i førsteperson, og lastetidene vil være svært korte. En kontekstssensitiv actionknapp vil tillate deg å enkelt hoppe gjennom vinduer eller flytte på objekter.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Resident Evil 4 og PlayStation 2-versjonen så snart Capcom går ut med mer informasjon.

Siste fra forsiden