Resident Evil 5 bekreftes av Capcom

I et intervju med Electronic Gaming Montly kunne Capcom avsløre at en ny utgivelse i Resident Evil-serien er under utvikling.

Det er naturligvis ingen overraskelse, og det var bare snakk om tid før det ble bekreftet. Capcom avslører imidlertid ikke noe om hvordan Resident Evil 5 blir, og er stort sett opptatt med å finne svaret selv. Det de derimot kan si er at det var en selvfølge å lage et nytt spill i serien.

- Resident Evil 4 er starten på en ny historie i sagaen om Resident Evil. Med andre ord er det ganske trygt å si at Resident Evil 5 vil fortsette mer eller mindre der Resident Evil 4 slapp, forteller Hiroyuki Kobayashi, produsent hos Capcom til Electronic Gaming Montly. Stort mer ønsker ikke mannen å forteller allmennheten foreløpig.

Ettersom nordmenn stadig venter på lanseringen av Resident Evil 4 på GameCube den 18. mars, er det ikke grunn til å bli utålmodige med det første. Etter det Gamer.no erfarer, kan Resident Evil 4 raskt bli et av de beste GameCube-spillene i år, for ikke å snakke om årets beste spill. Dette er hva vår anmelder har å si i et sitat fra vår anmeldelse, som publiseres neste uke:

- Resident Evil 4 handler ikke om frykt. Det handler om panikk. Panikken du føler når du ser en hel landsby komme springende mot deg, armert med økser, motorsager og dynamittkubber. Dét er panikk, og du kan se det hvite i panikkens øyne, i det den kommer for å ta deg med målbevisste steg.

Det er sannsynlig at Resident Evil 5 utvikles for en eller flere av neste-generasjon konsoller, men det er ikke kjent hvilke. Det betyr også at vi etter all sannsynlighet ikke kan vente oss noen lansering før mot slutten av 2006.

Siste fra forsiden