– Resident Evil 6 kommer så fort som mulig

Capcom lover nyheter om spillet ganske snart.

Det gikk fire år mellom Resident Evil 4 og Resident Evil 5, men om vi skal tro Capcom vil ventetiden denne gangen bli vesentlig kortere.

I et intervju med det spanske nettstedet 3DJuegos (via 1Up) sier produksjonssjef ved Capcom, Keiji Inafune, at det sjette spillet i serien har høy prioritet.

– Med tanke på suksessen til Resident Evil 5 vil vi at Resident Evil 6 skal ut på markedet så fort som mulig, sa Inafune og la til at Capcom vil komme med nyheter om dette snart, men uten å presisere ytterligere.

Capcom har tidligere sagt at de vil prøve å halvere utviklingstiden til spillene i de mest kjente seriene sine. Dette skal de gjøre ved å benytte nord-amerikanske og europeiske studioer til å utvikle spillene, noe de allerede har gjort med for eksempel Dead Rising 2 som utvikles av kanadiske Blue Castle.

Hvis planene om å få fart på produksjonen også vil gjelde for Resident Evil 6 er det altså mulig at vi vil se spillet i butikkene i løpet av 2011, men inntil videre må vi nok vente på offisielle kunngjørelser fra Capcom.

Foreløpig finnes det svært få opplysninger om det neste spillet i den kjente zombie-serien. Resident Evil-produsent Jun Takeuchi har imidlertid sagt til nettstedet 1Up (via CVG) at Resident Evil 5 sannsynligvis var det siste i sitt slag, og serie-skaper Shinji Mikami har uttalt at Resident Evil 6 er nødt til å fornye serien for å holde den i live.

Dermed tyder alt på at serien vil ta en helt ny vending med lanseringen av det sjette spillet. Kanskje får vi vite mer under Tokyo Game Show senere denne måneden?

Les også:Anmeldelse: Resident Evil 5
Les også:Kontroversielt skrekkspill lanseres i Europa
Les også:Silent Hill er tilbake

(NB! Toppbildet er hentet fra Resident Evil 5)

Siste fra forsiden