Resident Evil - Netflix

Resident Evil blir Netflix-serie

Breaking Bad-regissør har regi på pilotepisoden.

Gjengen fra den siste filmen i Resident Evil- filmserien, Resident Evil: The Final Chapter.
Constantin Film

I en melding på Twitter avslører Netflix at de jobber med en Resident Evil-serie. Serien skal bruke ekte spillere, og produseres av filmselskapet Constantin Film som har stått bak de velkjente Resident Evil-filmene.

Tweeten viser forsiden til et manus skrevet av Andrew Dabb, mens Bronwen Hughes står for regi. Dabb er mest kjent som manusforfatter og leder for TV-serien Supernatural, mens Hughes har hatt regi på episoder i flere velkjente serier: Breaking Bad, Better Call Saul, 13 Reasons Why og The Walking Dead.

Så langt vet vi lite om hvem og hva serien skal handle om, men manustweeten nevner at Wesker-barna flytter til New Raccoon City der de avduker farlige hemmeligheter.

Resident Evil-serien har ikke fått slippdato ennå, men vi antar den er et stykke unna ennå.

Muligens en «reboot»

Vi så først røyksignaler om en mulig Resident Evil-serie tidlig i 2019. Den gang var det lite info å hente, men ryktene påstod i det minste at serien var planlagt å slippes verden over.

Noen år tidligere fortalte rettighetshaver Constantin Film at de ønsket å «reboote» filmserien, etter at Resident Evil: The Final Chapter hadde gått sin seiersgang i kinosalene. Det er mulig det er fruktene av disse samtalene vi ser her med den nye Netflix-serien, og at det dermed er snakk om helt nye skuespillere og fortellinger.

Filmserien var faktisk veldig lønnsom i sin tid. Med 1,23 milliarder i inntekter over 15 år var serien er den mest inntektsbringende filmserien basert på spill. Kritikerne hadde likevel stort sett slaktet samtlige filmer.

Et nytt spill er også på vei:
Resident Evil 8 byr på grøss, gru og Chris Redfield »

Siste fra forsiden