Nye utfordringer i Nier

Resirkulasjon

Det forunderlige spillet får ekstrainnhold.

Actionrollespillet Nier fikk mye skryt her på Gamer.no da det nylig ble lansert på PlayStation 3 og Xbox 360. Vår anmelder priset spesielt historien og musikken, men også den underlige blandingen av elementer fra ulike sjangere høstet lovord.

Mer sauejakt?

Utgiver Square Enix melder nå at de vil slippe mer innhold til Nier. Innholdet kommer i form av den nedlastbare pakken The World of Recycled Vessel, og den slippes faktisk i dag på Xbox Live og i morgen på PlayStation Network. Prisen skal ligge på rundt 60 kroner.

The World of Recycled Vessel dreier seg om dagboken til krigeren Niers avdøde kone. Den er full av kryptisk rabling, men mer bekymringsverdig er det at den også fungerer som portal til en underlig verden hvor fortid og nåtid blandes sammen.

Som en yngre utgave av Nier må du 15 utfordringer i denne verdenen. Seier belønnes med nye våpen og kostymer for Nier og kameratene Emil og Kainé. Kampene i The World of Recycled Vessel har også ny bakgrunnsmusikk som forhåpentligvis kan måle seg med resten av det fantastiske lydsporet.

Bortsett fra de 15 utfordringene og tilhørende belønninger blir det også et nytt sideoppdrag hvor Nier må stri med «sine mest lodne fiender».

Siste fra forsiden