Resistance 3 definitivt på vei

Sonys Gamescom-pressekonferanse bekreftet det vi kanskje allerede visste.

Det første Resistance-spillet viste at Insomniac Games, utvikleren av barnevennlige spill som Ratchet and Clank og de første Spyro-spillene, var i stand til å gjøre mer enn å sjarmere. Spillet var en oase i en ganske øde spillørken de første månedene PS3-en var på markedet, og spill nummer to må etter alle rimelige målestokker også sies å være en suksess.

På Sonys Gamescom-konferanse i går fikk vi gladnyheten vi nok egentlig alle forventet innerst inne: Resistance 3 er på vei.

Vi vet lite om spillet til nå, og det eneste vi har å gå ut i fra er en svært kryptisk teaser-trailer, som du selv kan forsøke å analysere nedenfor. Dette filmklippet ser ikke ut til å vise noe som helst fra selve spillet, men man kan i alle fall anta at deler av spillet vil finne sted i et ørken-aktig landskap, og vi vil helt sikkert se mer til de blodtørstige Chimera-romvesenene.

Vi fikk ingen konkret dato å gå ut i fra, men en melding fra Insomniacs Twitter-konto tyder på at spillet kommer til PS3 i 2011.Les også:Sniktitt: Resistance 2
Les også:Anmeldelse: Resistance 2
Les også:Virtua Tennis 4 til neste år


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden