Apex Legends

Respawn demper forventningene til nytt Apex Legends-innhold etter nok en lekkasje

EA

Natt til onsdag ble det stor ståhei blant Apex Legends-spillere, etter at spillets Origin-side ble oppdatert med informasjon om kommende innhold.

Spillere venter fortsatt på å finne nytt innhold i King's Canyon.
EA

Et bilde lagt ut av Reddit-bruker «Spliddo» viste det første offisielle glimtet av spillets etterlengte sesongpass, med detaljer om både en ny helt (Octane) og pris (950 Apex Coins).

Spenningen tok imidlertid raskt slutt, da butikkoppføringen ble redigert og avsnittet om utvidelsen forsvant. Noen timer senere tok Respawns Jay Frechette til Reddit, for å erkjenne blemmen og samtidig legge en demper på spillernes forventninger.

– Vet det er morsomt å spekulere

Mens det fort ble klart at Battle Pass-informasjonen hadde dukket opp for tidlig, håpet mange likevel at glippen pekte mot en forestående slippdato. Frechette kunne imidlertid ikke dele noen lanseringsdetaljer, og sa kun at passet ikke kommer i dag.

Videre tok han et oppgjør med alle de nysgjerrige sjelene som har snoket rundt i Apex Legends-filene på leting etter nyheter om kommende innhold. Nylig fant noen enda flere kommende helter, men Frechette advarer mot å stole blindt på alt man ser og hører.

– Vi vet at det er morsomt å grave frem og spekulere om disse tingene, men dere bør ikke ta noe av den informasjonen for god fisk. Det er ting inni der som er veldig gammelt, eller ting vi har prøvd tidligere og kastet. At noen finner disse tingene er overhodet ikke en bekreftelse på at de kommer ut.

Til slutt takket utvikleren for spillernes tålmodighet, og forsikret om at teamet gleder seg like mye til å slippe sesongpasset som det spillerne gjør til å få det i hendene.

Les også: Slik blir du god i Apex Legends »

Siste fra forsiden