Revolution avdekkes 9. mai

Nintendo har nå kunngjort en fast dato for når de endelig har tenkt å vise frem Nintendo Revolution "på ordentlig".

Offisielt ble Nintendo Revolution avdekket på E3 i år, men i motsetning til Sony og (i enda større grad) Microsoft, hadde Nintendo veldig lite å vise. Det eneste de egentlig fortalte om den kommende konsollen sin var at den kom til å være bakoverkompatibel med tidligere Nintendo-konsoller (sannsynligvis ved hjelp av et emulatorsystem beskrevet i denne patenten).

I tiden etter E3 har vi fått mer informasjon om Revolution, inkludert en presentasjon av den svært interessante kontrolleren systemet vil bruke og en bekreftelse på at Nintendo vil innføre en mulighet for at foreldre kan begrense konsollens muligheter for å spille voldelige spill.

Nå har Nintendo kunngjort en fast dato for når de virkelig har tenkt å presentere Revolution for en spent spillverden, og denne er 9. mai 2006. Åstedet for presentasjonen er, selvfølgelig, E3-messen i Los Angeles (hvor Gamer.no også neste år vil være representert, slik at vi blant annet kan dekke denne hendelsen). Nintendo lover at de vil røpe alle detaljene om kommende maskinvare og spill, inkludert Revolution.

De begrenser seg imidlertid ikke til Revolution, noe som er interessant med tanke på at de tidligere har vært svært klare på at Nintendo DS ikke er ment som en oppfølger til GBA. Om det betyr at de vil kunngjøre en GBA-oppfølger neste år vet vi ikke, men det er artig å spekulere.

Siste fra forsiden