Rico får mer å leke seg med

Nedlastbart innhold til Just Cause 2 annonsert.

Det populære Just Cause 2 hopper på bølgen og får sine første nedlastbare pakker nå straks.

Først ute er Black Market Aerial Pack. Her får vi enda flere luftfartøy å leke oss med, inkludert jagerflyet F33 Dragon Fly Jet Fighter, som er utrustet med både raketter og det som verre er. I tillegg må Rico finne plass i ryggsekken til en ny målsøkende rakettkaster. Skulle dette ikke være nok loves vi også rakettmotorer til fallskjermen, som antakelig gir Rico enda mer kontroll over sine luftige svev.

Den andre pakken, med navn Black Market Boom Pack, gir Rico ytterligere leketøy. Her snakker vi smell og bang, denne gang er det snakk om våpen av høyst eksplosiv art som ikke er kresne på nøyaktig hva de ødelegger. Dette innebærer et supervåpen som er både hagle og rakettkaster på samme tid, en klasebombekaster og et eksperimentelt trykkbølgevåpen som er så kraftig at det lar både mennesker og kjøretøy skue stillehavsøya spillet foregår på fra lufta.

De to såkalte Black Market-pakkene gjøres tilgjengelig for både X360, PS3 og Windows PC-er, den første pakken allerede nå på torsdag, den andre 25. mai. Pakkene vil koste omtrent 16 kroner per stk, eller 160 Microsoft-poeng for X360-spillere.

Les også:Anmeldelse av Just Cause 2
Les også:Ikke stol på Famitsu
Les også:Bad Company 2 krever sin mann


(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden