Ridge Racer 6 til Europa

På fredag kunngjorde Namco at de og Electronic Arts vil samarbeide om å gi ut Ridge Racer 6 i Europa.

Ridge Racer 6 er det neste spillet i den svært populære Ridge Racer-serien fra Namco. Spillet kommer til Xbox 360, og Namco lover heftig "hi-definition"-grafikk, kraftig lyd og et forbedret nitrosystem som kombinert gir en uovertruffen følelse av fart.

Spillet kommer med over 130 biler og 30 baner, og dette er flere baner enn vi noensinne har sett i denne kritikerroste serien. Totalt får vi 230 forskjellige løp som gamere kan velge mellom. Spillet kommer dessuten med åtte spesialbiler.

For første gang i seriens historie får vi også spille over Xbox Live, og i tillegg til å kunne spille mot andre over nettet får vi blant annet tilgang til et verdensomspennende rangeringssystem og mulighet til å laste opp (og ned) "replays" av de beste tidene dine, slik at andre kan kjøre mot dem.

Pressemeldingen fra EA og Namco forteller ikke når vi kan forvente å se Ridge Racer 6 i Europa, men sjansene er store for at det vil være å finne i butikkene omtrent samtidig med at Xbox 360 lanseres den 2. desember.

Siste fra forsiden