Ringenes Herre: Kampen om Midgard II

EA har akkurat lansert en Xbox 360-demo av Ringenes Herre: Kampen om Midgard II.

Ringenes Herre: Kampen om Midgard II er oppfølgeren til det meget godt mottatte strategispillet fra 2004. Denne gangen lanseres spillet også for Xbox 360. Takket være rettigheter til å lage spill basert på både bøkene og filmene av Ringenes Herre-universet, kan EA tilby en dybde som aldri tidligere har vært mulig. Spilleren kan enten ta del i troppene til alvene eller dvergene, eller kjempe de ondes kamp ved hjelp av helt nye skapninger som ikke er vist frem i filmen.

Tåkefjellene, Myrskog og Dol Guldur er blant de nye områdene du må kjempe deg gjennom ved hjelp av nye kraftige våpen og egenskaper. Kall inn drager, start vulkanutbrudd eller fyr opp et voldsomt lynnedslag. Den kunstige intelligensen er forbedret, og det er essensielt å mestre både nærkamper og flankemanøvre for å lykkes.

En gratis spillbar demonstrasjon av Xbox 360-versjonen er nå tilgjengelig via Xbox Live Marketplace. Demoen veier 848 MB og lar deg prøvespille det første oppdraget i kampanjen for de onde. I tillegg kan du via Xbox Live teste flerspiller mot én annen motstander. Her kan dere velge å spille som alver eller goblins. En opplæringseanse er også tilgjengelig, for å sette deg inn i hvordan strategispill fungerer på konsoll.

Ringenes Herre: Kampen om Midgard II ble lansert for Xbox 360 i går. En anmeldelse kan ventes på Gamer.no innen nær fremtid.

Siste fra forsiden