Ringenes Herre til Xbox 360?

Spørreundersøkelse tyder på at en 360-versjon av Lord of the Rings Online kommer.

Turbines Lord of The Rings Online har klart noe langt fra alle spill i MMO-sjangeren med betalingsmodeller kan skryte av: Det har overlevd og attpåtil vokst siden lansering. Spillet har siden 2007 holdt stand i konkurranse med blant andre giganten World of Warcraft, og klart å holde på et respektabelt antall aktive spillere. Dette til tross for braklanseringer av spill som Age of Conan, Warhammer Online og Wrath of the Lich King i ettertid.

Det har lenge vært klart at utvikler Turbine jobber med et online-rollespill til konsoller. Inntil nå har det vært usikkert hvilket spill det var snakk om, selv om det også tidligere har gått rykter. En detaljert brukerundersøkelse som nærmest bekrefter en Xbox 360-versjon av Lord of the Rings Online er imidlertid nå ute på den vide veven. I denne brukerundersøkelsen stilles det en rekke forskjellige spørsmål om spillet, blant annet om folk hadde vært interessert i å betale fullpris for en Xbox 360-versjon, i tillegg til en fast månedsavgift. Undersøkelsen spør også om spillerne er interessert i å betale ekstra for flere klasser og våpen.

Her er spørsmålet som later til å bekrefte spillet.

Lord of the Rings Online er et spill som har mange likhetstrekk med Blizzards World of Warcraft, men er satt til Tolkiens elskede fantasiunivers. Foruten å være et tradisjonelt MMORPG med et gjennomført handelssystem, mange oppdrag og massevis av andre ting å holde på med, har Turbine i tillegg fokusert på å gjenskape Tolkiens verden på best mulig måte. Dette innebærer klasser og områder som er tro mot bøkene, med en fremtredende og atmosfærisk presentasjon. Lord of the Rings Online er kanskje det spillet som har gått lengst i å gi relativt linær og filmsekvensdrevet historiefortelling i et online-rollespill. Målet er at spillere til slutt skal få oppleve hele brorskapets reise fra en annen vinkel. Turbine legger jevnlig ut store innholdsoppdateringer som viderefører historien, og spillet har også fått utvidelsespakken Mines of Moria.

Undersøkelsen det er snakk om er stengt for allmennheten, og spilljournalister og andre i bransjen nektes å delta i slike undersøkelser. Blant annet ble detaljer om Grand Theft Auto: Chinatown Wars lekket tidlig gjennom en lignende undersøkelse. At en Xbox 360-versjon av det populære online-spillet er på vei anser vi derfor å være svært sannsynlig. Men er du fortsatt skeptisk er det godt mulig at en offisiell annonsering vil finne sted på årets E3-messe.

(Kilde: Massively)

Siste fra forsiden