Valorant

Riot ser på muligheter for å bringe Valorant til konsoll

Først vil teamet passe på at det kan levere en lik opplevelse som på PC.

Riot Games

Valorant, det mye omtalte skytespillet fra League of Legends-skaper Riot Games, fikk sin offisielle lansering tidligere denne måneden. Spillet er så langt bare tilgjengelig på PC, men utvikleren kikker også på andre plattformer.

Valorant er bare tilgjengelig på PC, men Riot vil ikke utelukke versjoner for andre plattformer i fremtiden.

I et intervju med Gamespot sa Valorants sjefsprodusent, Anna Donlon, at studioet allerede har begynt å pusle med konsollversjoner av spillet. Før Riot vil ta noen endelig beslutning vil teamet imidlertid passe på at spillet faktisk fungerer like bra i stua som det gjør på PC.

– Vi er helt klart i gang med prototyper på det nå. Men det er en måte å spille dette spillet på og det er en måte å oppleve dette spillet, som vi ikke er helt sikre på at kan overføres helt til konsoll, forklarte Donlon.

Spesielt er Riot bekymret for at spillere vil føle at andre plattformer har urettferdige fordeler eller at én plattform er mer konkurransedyktig enn andre. Tilsynelatende skal det altså mye til før Valorant får grønt lys på for eksempel PlayStation 5 eller Xbox Series X, men Donlon vil ikke utelukke noe.

– Om vi føler at vi kan levere [en lik] opplevelse på de plattformene, så vil vi absolutt gjøre det. Men vi ønsker at Valorant skal være synonymt med en bestemt type spilling og en bestemt type opplevelse.

Vår skribent tror Valorant kan leve side om side med CS:GO.
Les sniktitten på skytespillet »

Siste fra forsiden