Valorant

Valorant-lansering rett rundt hjørnet

Riot lover mer innhold, inkludert ny figur og modus.

Riot Games

Etter nesten to måneder med lukket betatesting er Valorant straks klart for lansering. Utvikler Riot Games kunngjorde denne uken at skytespillet skal ut 2. juni, hvorpå spillere over hele verden kan laste det ned og spille gratis.

Valorant-utviklerne avslørte dato og fremtidsplaner for spillet. (Video: The Game Awards)

Før lanseringen kommer teamet til å bruke litt tid på å sørge for at alt er klappet og klart. I den forbindelse vil den lukkede betaen rundes av 28. mai, så ivrige fans blir nødt til å klare seg noen få dager uten Valorant.

Mer innhold på vei

Den endelige slippdatoen kom frem under et intervju med Summer Game Fest-vert Geoff Keighley – som du kan se over. Her kunne Riot også bekrefte at en ny spillbar figur og et nytt kart vil være tilgjengelige fra dag én, i tillegg til en ny modus som teamet håper å videreutvikle i samarbeid med spillerne.

– Vi kommer til å lansere den modusen med et «betastempel», fordi vi fikk ikke testet den i løpet av den lukkede betaen. Så jeg tror vi kommer til å gi den litt tid for å se hvordan det går før vi offisielt ruller den ut som spillets andre modus, sa Valorant-produsent Anna Donlon.

Akkurat hva slags modus det er snakk om ville teamet ikke ut med, men ifølge spillsjef Joe Ziegler kan spillere vente noe som er litt raskere og mer lettbeint enn Valorants opprinnelige modus. Det eneste vi kan si med sikkerhet er at det ikke er en Deathmatch-modus, da denne tilsynelatende først kommer en stund etter lansering.

Vi har prøvd Valorant-betaen.
Les vår sniktitt på CS:GO-konkurrenten »

Siste fra forsiden