Valorant - betatest

Valorant begynner lukket betatesting 7. april

Vil du ha tilgang må du se skytespillet på Twitch.

Riot Games

Valorant, det kommende skytespillet fra League of Legends-skaper Riot Games, er snart klart for å slippe spillere til for testing. I en pressemelding forteller utvikleren at en lukket betafase på PC sparkes i gang om en uke – nærmere bestemt 7. april.

Testing blir først og fremst tilgjengelig i Europa, Canada, USA, Tyrkia og Russland.
Riot Games

For de som kan tenke seg å prøve Valorant er prosessen med å sikre seg deltakelse litt mer innviklet enn registrerings- og loddtrekningsløsningen utviklere ofte går for. Riot har nemlig slått seg sammen med Twitch, og deltakelse gis i utgangspunktet kun til spillere som ser Valorant-sendinger på strømmeplattformen.

Første punkt på listen for håpefulle betakandidater er å opprette en Riot-konto via utviklerens nettsider. Deretter logger du deg inn på Twitch, åpner kontoinnstillinger og kobler til Riot-kontoen din.

Når betaen begynner vil seertid på utvalgte Valorant-kanaler på Twitch gi deg sjansen til å få en invitasjon til testen, forklarer Riot. Hvor lenge testperioden varer eller hva spillere får prøve er foreløpig ikke bekreftet.

Counter-Strike møter Overwatch

Valorant ble offisielt avduket med pomp og prakt i begynnelsen av mars. Spillet kombinerer realistisk skyting med figurspesifikke evner, og har av mange blitt omtalt som en sammensmeltning av Counter-Strike og Overwatch.

Noen lanseringsdato er foreløpig ikke satt for spillet, men Riot forventer å slippe det i løpet av sommeren. Vil du vite mer om Valorant mens du venter finner du både trailer og ytterligere informasjon her.

Les også: Teamfight Tactics er ute på mobil nå »

Siste fra forsiden