Roboblitz til Xbox Live Arcade i morgen

Xbox Live Arcade er ikke bare for enkle arkadespill og nyversjoner av gamle spill – i morgen lanseres det Unreal 3-drevne Roboblitz på nettverket.

Roboblitz har allerede blitt lansert for PC, og i morgen kommer den tidligere annonserte Xbox 360-versjonen til Xbox Live Arcade. Naked Sky Entertainment beskriver Roboblitz som et humoristisk actionspill fullstappet av sinnrike innretninger og våpen. Gameplayet er sentrert rundt fantasifull bruk av spillets kraftige fysikkmotor og i tillegg bygger det på avanserte teorier for simulasjon og kontroll av roboter.

Handlingen foregår over syv distinkte miljøer og 19 individuelle brett, hvert med en haug av gåter som må løses for å komme videre. Roboblitz følger den talentfulle roboten Blitz, som må aktivere en gammel (men ekstremt kraftig) kanon, for å redde kloden sin fra en gruppe sinte og plagsomme rompirater.

Roboblitz er det andre Xbox 360-spillet som benytter seg av Unreal 3-motoren, og det første slike spillet som kommer til Xbox Live Arcade. Naked Sky Enetertainment forteller at vi kan forvente oss massevis av nedlastbart innhold etter lansering. Det nye innholdet vil tilby nye gameplayelementer og unike utfordringer.

Xbox 360-versjonen av Roboblitz koster 1200 Microsoft-poeng, men før du bestemmer deg for om du vil kjøpe spillet eller ikke, kan du teste tre av spillets brett.

Siste fra forsiden