Robotenhjørningens onde tvillingbror

Robot Unicorn Attack vender tilbake i gothvennlig forkledning.

Den populære Canabalt-klonen Robot Unicorn Attack har fått en dyster oppfølger. Robot Unicorn Attack Heavy Metal har vært tilgjengelig som Iphone-app siden oktober, og dukket nylig opp til PC på Adultswims nettsider, gratis å spille for alle som tør.

Erasures sukkersøte synthpopballade "Always" er nemlig byttet ut til fordel for bråkemusikk fra det tyske power metal-bandet Blind Guardian, som er også kjent for å lage låter basert på temaer fra "Ringenes Herre".

Bandet har tidligere har laget musikk til Sacred 2, og halvparten av figurene man møter i spillet er blodfans av Blind Guardian, noe som kan tyde på at bandet har gode venner i spillbransjen.

Robotenhjørningens nye drakt fenger ikke like bra som den regnbuefargede forgjengeren, og i bunn og grunn er spillet nøyaktig det samme. Musikken er som nevnt for spesielt interesserte, og de rosa kulissene er nå kledt i knokler og svart gress. Lite er nytt ellers.

Man skal stadig ikke utelukke at noen der ute kan ha glede av RUA Heavy Metal. Svartmetallere og homofober kan endelig teste spillet uten å få sure oppstøt, og alle andre som bare intenst hatet Robot Unicorn Attack kan få gleden av å se det avrevne hestehodet blø ild ut av øynene etter at man har peiset kreket i klippeveggen et par-tre ganger.

Siste fra forsiden