Rock Band 2 får norsk dato

Frem med gitarene

EA har kunngjort når Rock Band 2 vil lanseres i Europa.

MTV, Harmonix og EA har i dag kunngjort at Rock Band 2 lanseres 14. november i Europa (noe som vil si en norsk lansering 13. november, etter som Electronic Arts alltid lanserer spill på torsdager her til lands).

Føler du deg musikalsk i dag?

Rock Band 2 følger i forgjengerens fotspor, og lar deg leke rockestjerne ved hjelp av flere ulike instrumenter (inkludert gitar, trommer og symbaler).

Spillet kommer også med en onlinebasert verdensturné, daglige turneringer på nettet, nye moduser og en trener som skal hjelpe deg å bli god på trommer.

Om du allerede har Rock Band, kan du i tillegg importere en rekke av låtene fra den originale Rock Band-platen, for et større låtutvalg. Prisen for å eksportere disse låtene er 400 Microsoft-poeng.

Det er imidlertid et åpent spørsmål om du behøver å eksportere noe som helst, med tanke på at spillet kommer med over 100 låter (84 på platen, pluss 20 ekstra som kan lastes gratis ned fra nettet) ved lansering.

Rock Band 2 får låter fra artister og grupper som AC/DC, Turboneger, Guns'n'Roses, Bob Dylan, Pearl Jam og Motörhead.

Etter lansering vil det lanseres en rekke nye låter over nett, og totalt loves vi 500 låter før året er omme (inkludert de importerbare Rock Band 1-låtene).

Siste fra forsiden