Telialigaen - Rocket League

Rocket League-sesongen til Razzle henger i en tynn tråd

Stiller svekket mot Gutta Boyz i et oppgjør begge lag helst må vinne.

Psyonix, Privat, Dreamhack, Gamer.no

Vi er inne i den store Rocket League-sluttspurten i Telialigaen, og kampen om sluttspillplassene er uhyre jevn. For Razzle Dazzlers har det blitt mye jevnere enn forventet, og med to runder igjen står finaledrømmen i fare for å rakne.

– Det er en kamp vi MÅ vinne om vil kunne se lyset igjen, forteller Sebastian «Seeb» Falch om torsdagens møte med Gutta Boyz.

Med fjerdeplass på tabellen og kun ett poengs klaring ned til nettopp Gutta Boyz, ligger Razzle så absolutt i en prekær posisjon. Da hjelper det ikke at laget heller ikke denne gangen kan stille med sin faste lagoppstilling.

Se oppgjøret på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam fra klokken 20:00 på torsdag 24. oktober.

– Må bare vise oss fra vår beste side

«Seeb» må nok en gang slite med usikkerhet i troppen.
Dreamhack

For det ble slettes ikke den dobbeltrunden Razzle hadde sett for seg forrige uke. Før avspark måtte «Phocas» melde avbud på grunn av jobb, og dermed var det inn med veteranen «Versace». Den nye lagoppstillingen taklet biffen mot Maniax, men i møte mot Fact ble det et sviende tap på sifrene 6-0.

– Det var en ganske hard uke i og med at «Phocas» ikke kunne stille og det ble litt røft, innrømmer Falch.

Da Gamer.no tok kontakt hadde «Seeb» og kompani enda et håp om at «Phocas» kunne stille mot Gutta Boyz, men det håpet brast bare noen timer senere.

Disse spiller for Razzle Dazzlers

Vis mer

Mads «Maadzz» Gjelsten
Sebastian «Seeb» Falch
Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste

– Ser ut som det blir «MrKikkan» i stedet for «Phocas» i morgen fordi Gutta Boyz ikke kan spille senere enn 20:00, kom beskjeden onsdag kveld.

Akkurat som «Versace» stiller «MrKikkan» med mye erfaring og solide ferdigheter. Det er likevel ingen hemmelighet at han ikke har spilt fast i førstedivisjon på en stund, og som «Seeb» forteller må den nydannede trioen spille opp mot sitt beste for å overliste Gutta Boyz.

– Har egentlig ikke sett på kampene deres, men vet at de har noen overraskende resultater mot de gode lagene. Så vi må bare vise oss fra vår beste side og ikke la dem gjøre det samme mot oss som de gjorde mot Celestial forrige uke. Vi får bare spillet vårt spill, se hvordan det går derfra og reflektere litt mellom kampene om vi eventuelt må endre på noe i spillestilen.

– Riktig tid å møte Razzle Dazzlers

Les også
Anmeldelse: Rocket League
«Trex» tror Gutta Boyz har gode muligheter mot Razzle Dazzlers.
Privat

For Gutta Boyz vil seier på torsdag være et stort steg i retning av sluttspill i november. Avansement er fortsatt mulig med uavgjort, mens et tap etter all sannsynlighet betyr slutten på reisen. Også her har det imidlertid blitt nødvendig med lagendringer, og det gjenstår å se hvilke utslag dette får i det lange løp.

– Siden «whynotparty» har problemer med tommelen så skal «Sberg» spille ut sesongen med meg og «Enlid», forteller Theo «Trex» Gagnat til Gamer.no.

Disse spiller for Gutta Boyz

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Sander «Sberg»

Akkurat som Razzle Dazzlers, fikk Gutta Boyz sin første test med ny lagoppstilling under forrige ukes dobbeltrunde. Det forsøket var riktignok flere hakk mer vellykket, med 6-0 mot Molon og et overraskende uavgjortresultat mot topplaget Celestial.

Gitt de gode resultatene viser «Trex» tegn til selvtillit før Razzle-kampen, og han mener Gutta Boyz ligger godt an til å raske med seg viktige poeng.

– Jeg tror vi kan gjøre det bra mot Razzle og det bør være mulig å vinne eller få uavgjort. Tror nok dette er riktig tid å møte dem, forteller Gagnat på spørsmål om Razzles vanskeligheter med å stille toppet lag de siste rundene.

Nordavind sikret sluttspill

Slik spilles åttende runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Fact - Maniax
Kl. 20:00: Operation Archery - Molon
Kl. 20:00: Playwell - Nordavind
Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Gutta Boyz
Kl. 20:00: Ulvespill - Celestial

Alle kampene spilles torsdag 24. oktober.

Terminliste »

Av de øvrige lagene er det kun Nordavind som er garantert å stille til sluttspill neste måned. Oslo-laget fikset biffen sist uke, men møter litt tøffere motstand i Playwell på torsdag. På papiret skal det bli tre poeng, men lagenes to siste møter har endt i uavgjort og Playwell skal helst ha poeng for å stramme grepet om sin sluttspillplass.

Fact er fortsatt med i jakten på topp fire, og bør ta med seg en seier mot Maniax. Operation Archery trenger all flaks i verden for å snike seg inn til sluttspill, og selv med en forventet seier over Molon er laget avhengig av mange andre resultater. Men man skal aldri si aldri.

Torsdagen rundes av med Ulvespill mot Celestial. Etter å ha gitt fra seg to poeng mot Gutta Boyz for en uken siden vil Celestial være sultne på å markere seg her og garantere sin sluttspillbillett.

Du kan følge runden fra klokken 20:00 på torsdag 24. oktober via Bamble DreamTeam på Twitch.

Siste fra forsiden