Rockstar Games fortsetter å lokke fansen med konseptkunst

Sjansen for at det er snakk om noe relatert til Red Dead Redemption har økt.

Bilde nr. 2.
Rockstar Games

Oppdatering 17. oktober 15:14: Rockstar har lagt ut enda et bilde som tyder på at joda, Red Dead «Ettellerannet» er på vei. I bildet – som artig nok ligner en god del på coveret til Daft Punk's storhit Get Lucky – ser vi silhuettene av det som mest sannsynlig er syv cowboyer. Det nye bildet ser du øverst i artikkelen.

Opprinnelig sak følger:

Bra jobba, Rockstar Games! Ved å legge ut et nytt bilde, samt oppdatere logoen og bakgrunnsbildet på både Twitter og Facebook søndag, har dere fått alle til å snakke om én ting: Red Dead Redemption 2.

Kan bety alt eller ingenting

Bildet i sin helhet. (Bilde: Rockstar Games)
Rockstar Games

Ingen aner selvfølgelig om dette nye bildet betyr noe som helst annet enn at en eller annen praksis-kis ønsket seg en ny bakgrunnsfarge. Likevel virker spillfans og -nettsider verden over helt overbevist om at dette er et hint om en snarlig annonsering av en oppfølger til det kritikerroste western-spillet fra 2010. Eller i det minste en oppusset versjon av det første spillet.

Grunnen er såre enkel: Red Dead Redemption brukte den samme rødfargen hyppig i både markedsføring og i konseptkunstbilder rundt lanseringen av spillet.

Red Dead Redemption.
Rockstar Games

Når sant skal være sagt, virker en snarlig annonsering i det minste litt sannsynlig. Tidligere i år så vi lekkasjer av det som virket å være kartet fra Red Dead Redemption 2, selv om spillet på ingen måte har blitt annonsert ennå. Bransjen generelt virker også overbevist om at Rockstar Games har jobbet med spillet en stund, uten at noen gode bevist for det har blitt fanget opp ennå.

At det nylig ble mulig å spille Xbox 360-utgaven av Red Dead Redemption på Xbox One, er heller ikke noe som trenger å bety noe, men lagt sammen med alt det andre kan det virke som et forsøk på å få på plass litt entusiasme før en oppfølgerannonsering.

Kritikerrost sandkassespill

Red Dead Redemption ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010, og ble kjapt hyllet av kritikere og spillere. Vår anmelder var ikke mindre snau enn at han gav spillet toppscore.

– Med en ultrasmakfull gumbo av et kampsystem som virkelig sparker eselstump, en utfyllende og velskrevet historie, et legendarisk sjarmerende galleri av personligheter og nok arbeidsoppgaver til å holde enhver geskjeftiget i lange tider står Red Dead Redemption som en av minne beste spillopplevelser på flere år, skrev han om spillet.

En PC-utgave av Red Dead Redemption var aldri planlagt.
Det populære spillet var alltid kun myntet på konsoller »

Les også
Anmeldelse: Red Dead Redemption 2

Siste fra forsiden