Rogue System blir et romspill for simulatorfrelste

Byr på dynamisk kampanje og massevis av realisme.

Rogue System er en romskipsimulator inspirert av klassiske flysimulatorer som Falcon 4.0. Spillet skilter med høy realismefaktor og et simulert univers, der oppdragene dine skapes dynamisk avhengig av hvordan konfliktsituasjonen er og hva fraksjonen du jobber for faktisk har behov for.

Hvordan du og dine datastyrte medpiloter utfører oppdragene deres er så med på å bestemme hvordan konflikten utvikler seg videre og hva som skjer i spillets historie.

Spilleren får full kontroll

Det blir mulig å fly to forskjellige typer romskip, og du kan selv velge hva slags våpen du vil ha med på oppdrag. Underveis får du total kontroll over romskipet ditt, men siden det har avanserte datasystemer ombord kan du ofre litt kontroll for å gjøre styringen lettere. Mellom hvert oppdrag kan du fritt bevege deg rundt i rombasen du er stasjonert på.

Rogue System utvikles av en ny utvikler ved navn Digits Crossed Interactive. De har imidlertid fått en langt mer erfaren aktør med på laget, nemlig Image Space Incorporated – studioet bak de avanserte racingsimulatorene i rFactor-serien.

Planen er å lansere en alfaversjon tidlig i 2015. Vi må vente helt til 2016 for den ferdige versjonen av spillet. Når den så er ute ønsker utvikleren å lansere nye moduler, som legger ting elementer som handel, flerspiller og muligheten til å samarbeide om å kontrollere store romskip.

Mer informasjon kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Les også: Romskipspillet X Rebirth har endelig fått dato
Les også: Wing Commander-inspirert action i Enemy Starfighter

Siste fra forsiden