Rollercoaster Tycoon 4 på vei?

Atari spør tilhengerne hva de vil ha.

Rollercoaster Tycoon-serien har en trofast tilhengerskare. Dette er spill hvor jobben din er å lage en fornøyelsespark, med berg-og-dalbaner, karuseller og selvsagt massevis av kjosker og butikker for å loppe de besøkene for penger.

Serien ble skapt av Chris Sawyer (også kjent for Transport Tycoon), men det til nå siste Rollercoaster Tycoon-spillet ble utviklet av britiske Frontier Developments. Det kom ut i 2004, så det er på høy tid med en ny oppfølger.

Dette mener tydeligvis utgiver Atari også. I en post på sitt Rollercoaster Tycoon-forum har de følgende beskjed til seriens tilhengere:

– Vi tenker hardt på det neste Rollercoaster Tycoon-spillet for PC. Hvor klare er dere for det neste Rollercoaster Tycoon? I årene som har gått siden sist utgave, hva slags funksjoner og tillegg har dere drømt om for den neste versjonen? Hva ville få dere til å løpe å kjøpe, og fortsette å spille?

Tråden er i skrivende stund over 100 sider lang, så tilbakemeldinger har de fått i bøtter og spann. Et av de mest vanlige svarene er at byggerne ønsker mer frihet, helst uten å være låst til det tradisjonelle rutenettet i serien.

Det gjenstår selvsagt å se hva Atari planlegger å gjøre, men å lage en oppfølger til en av deres mest suksessrike serier hadde nok ikke vært direkte uklokt.

Siste fra forsiden