BioWare med håndholdt-prosjekt?

Rollespill i hånda

En løsmunnet ansatt kan ha avslørt et nytt spillprosjekt fra rollespillstudioet.

Kanadiske BioWare er nok mest kjent for å utvikle gigantiske rollespill som Mass Effect, Baldur's Gate og Dragon Age, men de har også lekt litt med porteføljen sin gjennom årene.

I fjor kom de for eksempel ut med et Sonic-rollespill til Nintendo DS, som vår rollespill-feinschmecker Mikael kalte en god rollespillopplevelse.

Blodige Dragon Age 2 er en av BioWares mange storsatsninger i tiden som kommer.

Nå ser det ut som om en overentusiastisk ansatt har greid å røpe et kommende spill til håndholdte konsoller via CV-en sin på nettverkssiden Linkedin. Den informasjonen er det Play.tm som har rotet frem.

Den samme personen jobbet også med Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood som ble nevnt innledningsvis, og et hyppig stalltips er altså at det kan være snakk om en oppfølger til dette.

Det kan likevel være snakk om noe helt nytt. For noen måneder siden meldte nemlig BioWare-sjef Greg Zeschuk at de aggressivt utforsket nye sjangere, plattformer og spillkonsepter. Dermed får tiden vise akkurat hva dette prosjektet går ut på.

Utover det har BioWare mange baller i lufta, med Dragon Age 2, Mass Effect 3 og gigasatsningen Star Wars: The Old Republic på vei. Det ser altså ut som om rollespillentusiastene skal få nok å henge fingrene i i årene som kommer.

Siste fra forsiden