«Rubino» lånes ut til Astralis

«Rubino» skal spille for et av verdens beste Counter-Strike-lag

Erstatter sykemeldte Nicolai «device» Reedtz i Astralis.

Ruben «rubino» Villarroel spiller til vanlig for Team Dignitas.
Adela Sznajder/DreamHack

Ruben «rubino» Villarroel skal spille for Astralis under ESL Pro League Season 6-sluttspillet neste uke. Dette skyldes at Nicolai «device» Reedtz er sykemeldt.

Astralis benyttet Dennis «dennis» Edman under Blast Pro Series forrige helg, men Edman kan ikke spille i ESL Pro League-sluttspillet ettersom han har spilt for Godsent tidligere i sesongen.

– Kjempekult!

Inn kommer trønderen som har spilt for flere danske lag tidligere. I mars vendte han tilbake til Dignitas, men den siste tiden har ikke vært så positive. Innhoppet i Astralis gir ny energi.

– Det er kjempekult å ha fått muligheten til å spille for et av verdens beste lag! Året for meg personlig, og som lag, har vært veldig dårlig, så selvsagt gir dette motivasjon til å komme tilbake til den store scenen slik det var i 2016, forteller Villarroel til Gamer.no.

Ruben «rubino» Villarroel skal spille for Astralis under ESL Pro League Season 6-sluttspillet og ECS-sluttspillet.
Rfrsh Entertainment

– Jeg kjenner jo de fleste gutta fra før, så det var koselig at de spurte meg. Det blir ikke mye press, og om det er press så er det det jeg putter på meg selv. Nå må jeg bare fokusere på å spille masse og levere.

Trenerskryt

Astralis-trener Danny «zonic» Sørensen skryter av Villarroel som spiller, men erkjenner at det er en utfordring å endre laget så ofte som de har gjort.

– Konkurransen er tøff og jeg må si at det å spille med fire lagoppstillinger i våre fire siste turneringer ikke akkurat øker våre sjanser for å forberede oss optimalt eller finne en rytme i laget. Når det er sagt: Jeg har jobbet med «Rubino» før. Han har ekstreme ferdigheter, og det blir en stor opplevelse å ha ham ombord de de kommende turneringene, står det i pressemeldingen.

Sluttspillet i ESL Pro League starter 5. desember i Odense. Tolv lag fra Europa og Nord-Amerika kjemper om en pott på over 6,2 millioner kroner.

«Rubino» blir også med Astralis til sesongavslutningen av ECS i Mexico 15.–17. desember.

Astralis regnes som verdens tredje beste Counter-Strike: GO-lag, i følge rangeringen på HLTV.

Siste fra forsiden