Brighter Shores

Runescape-designeren lager nytt nettrollespill

Brighter Shores kommer senere i år.

TLDR

  • Andrew Gower, kjent som sjefsdesigneren for Runescape, har utviklet et nytt nettrollespill kalt Brighter Shores i samarbeid med broren Paul Gower.
  • Brighter Shores, bygget på en spillmotor kalt Fenforge, tilbyr en verden full av magi og mysterier, og vil være gratis å spille med betalte premium-tillegg.
  • Spillutviklingen har tatt ti år, og det siktes mot en lansering til høsten for både PC og Mac, men en endelig dato er ennå ikke bestemt.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Andrew Gower er best kjent som sjefsdesigneren bak Runescape. 20 år etter suksessen er utviklerveteranen på ferde igjen, med et nytt nettrollespill kalt Brighter Shores.

Spillet – som Gower har laget med broren og Runescape-makkeren Paul Gower – er bygget på en egenutviklet spillmotor kalt Fenforge. Arbeidet skal ha tatt rundt ti år, og nå sikter teamet mot lansering en gang til høsten.

Brighter Shores lokker med eventyr i en verden full av magi og mysterier. Her får spillere skape sin egen eventyrer, med klasser som Cryoknight, Guardian og Hammermage å velge mellom. Deretter tar man fatt på oppgaver som å knerte monstre eller gjøre slutt på overnaturlig uvær.

Brighter Shores.
Fen Research

Som Gower forklarer på Steam blir spillet i utgangspunktet gratis å spille. Gratisversjonen inkluderer de to områdene Hopeport og Hopeforest, som visstnok byr på timesvis med innhold og muligheten til å bli kjent med spillets systemer.

De som lar seg imponere kan gå til innkjøp av Premium-utgaven. Denne inkluderer tilgang på flere områder, mer historieinnhold og flere nye yrker å prøve seg på.

Brighter Shores utvikles for PC og Mac. En endelig dato er foreløpig ikke fastsatt.

LES OGSÅ: Funcom avslørte flere detaljer om nettrollespillet Dune: Awakening »

Siste fra forsiden