Illuminati i The Secret World

Rykende ferske avsløringer

Nye detaljer om Funcoms neste MMO er avslørt.

Funcom er på plass i Seattle om dagen, for å avsløre ferske nyheter om The Secret World på spillmessen PAX. Allerede nå har Dagbladet.no fått fatt i enkelte nye detaljer.

MMO-spillet vil gi deg muligheten til å spille i én av i hvert fall tre samfunn. De som nå er avslørt er Templar og Dragon. Valget av gruppering vil ha stor betydning for hvordan spillopplevelsen blir.

Inngangen til Illuminatis hovedkvarter. Hvorfor ikke bruke et hjørne?
Tankene går tilbake til Another World.

– Hvert hemmelige samfunn har sin egen identitet og profil. Alle tre er svært forskjellige, og mens alle har stort sett samme maktambisjoner så har de svært ulike måter å oppnå målene sine på, forteller kommunikasjonsdirektør Erling Ellingsen til Dagbladet.no.

Videre beskrives Illuminati som kalde skurker der kun de sterkeste overlever. Templarene skal være mer taktfulle og sofistikerte, men er samtidig en smule fanatiske. Dragon er mer spirituelle og sofistikerte, men det betyr visstnok ikke at de er noe mindre utspekulerte.

Allerede nå kan du ta en test på hvilken gruppe du er mest egnet til å bidra til.

– Disse tre samfunnene er svært ulike og vil appllere til ulike mennesker. På mange måter tror jeg samfunnet spillerne velger å identifisere seg med på mange måter sier noe om spillerens egen personlighet, noe som er veldig spennende. Det gir en sterkere følelse av tilhørighet når du kan identifisere deg med en gruppe, og derfor er det spesielt viktig for oss å avsløre denne delen av spillet så tidlig som mulig, sier Ellingsen.

En slippdato for spillet er foreløpig i det blå, men Ellingsen forteller til Dagbladet at det vil komme flere avsløringer i tiden som kommer.

Siste fra forsiden