Rykte: Blizzard skulle egentlig kunngjøre Diablo IV på Blizzcon

Oppdatert: Utvikleren avviser ryktene.

Blizzard

Oppdatering 11:15: Etter publiseringen av den opprinnelige rapporten, har Blizzard nektet for at Diablo IV egentlig skulle dukke opp på Blizzcon. I en uttalelse til Kotaku forteller utvikleren at ingen kunngjøringer ble droppet, og videreformidler samtidig at det jobber med flere Diablo-prosjekter som ikke er klare for å vises frem enda.

Kotaku erkjenner at tidspunktet for den planlagte avdukingen kan ha vært feil, men nettstedets kilder insisterer fortsatt på at Blizzard sitter på en offisiell kunngjøringsvideo som bekrefter at Diablo IV er på vei. Når den faktisk skal vises frem er imidlertid uvisst.

Opprinnelig sak følger.

Tross kunngjøringer av spennende nyheter om World of Warcraft Classic og en oppussing av Warcraft III, vil Blizzcon 2018 trolig bli husket for avdukingen av mobilspillet Diablo Immortal og den voldsomme kritikken som fulgte.

Fans ville ikke ha et Diablo-mobilspill.
Blizzard

Blizzard har siden forsøkt å roe gemyttene, men fans er fortsatt rasende for det de har oppfattet som et grovt tillitsbrudd. Ting kunne imidlertid gått veldig annerledes, skal vi tro et nytt Diablo-rykte.

Droppet Diablo IV-kunngjøring

Ifølge to personer som har snakket med Kotaku hadde Blizzard egentlig planlagt en ganske annen avslutning på Blizzcon-åpningen. Etter Diablo Immortal skulle en kort teaser visstnok bekrefte at Diablo IV var på vei, men utvikleren ombestemte seg i siste liten.

De ikke navngitte kildene forteller at teamet som jobber med det neste hovedspillet i Diablo-serien ikke lenger var klare for en offisiell avduking. Spillet skal visstnok ha endret seg flere ganger i løpet av de siste årene, og Kotaku melder at flere spillsjefer har kommet og gått.

Med de opprinnelige planene i vasken satt Blizzard kun igjen med Diablo Immortal, og resultatet ble et opprør studioet slettes ikke var forberedt på. Fremover håper teamet å overbevise spillere om at Diablo Immortal faktisk har noe for seg, men det spørs om fans blir fornøyde før de får se en offisiell Diablo IV-kunngjøring.

Vi har prøvd World of Warcraft Classic.
Den originale opplevelsen er langt mer brutal enn du husker »

Siste fra forsiden