Ryktene bak Dark Souls III virker nå mer troverdige

Nytt bilde hinter om at det slippes tidlig i 2016.

Bilde fra Dark Souls II: Lost Crowns Trilogy.
From Software

I kjølvannet av lekkasjene i helga, der vi fikk servert en rekke skjermbilder og snadderdetaljer om det som skal være Dark Souls III, kommer det et lite ekstradrypp. IGN hevder å ha fått hendene sine på et promobilde av spillet i forkant av spillmessen E3. Der sies det at spillet skal slippes tidlig i 2016. Bildet ser du nede til høyre.

Bildet som IGN har fått klørne i.

Det var i helga at YouTube-kanalen The Know kunne presentere det de hevder er skjermbilder fra Dark Souls III, sammen med en bråte av rykter.

Det mest interessante ryktet er nok at Bloodborne-regissør Hidetaka Miyazaki, som òg regisserte Demon's Souls og Dark Souls, er tilbake i førersetet etter å ha stått over Dark Souls II.

Ellers blir det hevdet at spillet skal ha ti karakterklasser å velge mellom, og at flerspillerelementene skal ha fått seg et kraftig løft.

Det virker altså mer og mer sannsynlig at vi får høre fra Bandai Namco under årets E3-messe som går av stabelen neste uke. Om det stemmer, forventer vi at spillet dukker opp først på pressekonferansene til enten Sony eller Microsoft.

Ikke brynt deg på From Softwares forrige spill ennå?
Vår anmelder mener at du bør bryne deg på Bloodborne »

Siste fra forsiden