Horizon Zero Dawn - PC

Rykter hevder at Horizon Zero Dawn kommer til PC i år

Har så langt kun vært tilgjengelig på PlayStation 4.

Guerilla Games

Det til nå PlayStation 4-eksklusive actionspillet Horizon Zero Dawn kan være på vei til PC. Det melder Kotaku i en fersk rapport.

Horizon Zero Dawn ville nok sett ekstra flott ut på PC.
Guerilla Games

Ifølge tre separate kilder som har vært i kontakt med nettstedet, planlegger Sony å gi ut spillet på PC en gang i år. Tanken er å selge det via både Steam og Epic Games Store, men dette punktet skal ikke være klargjort helt enda.

Om ryktene stemmer kan Horizon Zero Dawn markere en ny plattformflytende retning for Sony. Selskapet har tidligere tviholdt på spill utviklet av sine egne studioer, men dersom døren åpnes for ett spill er det mulig at vi får se flere ta spranget i fremtiden.

Sony har så langt ikke kommentert saken i offisiell kapasitet.

Storslått action

Horizon Zero Dawn ble først lansert på PlayStation 4 i 2017. Spillet er satt til en postapokalyptisk verden, der hverdagen preges av menneskers kamp mot gigantiske robotdinosaurer. Vår anmelder storkoste seg med spillet, og skrøt av både historien, verdenen og kampsystemene.

– Dette spillet er bygget på solid grunn. Det skinner på så godt som alle tekniske og kunstneriske måter. Det smelter sammen sandkassesjangerens styrker på en måte som føles både forfriskende og særegen, skrev Jonas Magerøy.

Arbeidet skal visstnok også være i gang med en oppfølger.
Rykter om Horizon Zero Dawn 2 dukker stadig vekk opp »

Siste fra forsiden