Horizon Zero Dawn 2

Nye rykter om Horizon Zero Dawn 2

Fersk stillingsannonse fra Guerrilla antyder at oppfølgeren er underveis.

Guerilla Games

Oppfølgersnakk om Horizon Zero Dawn er igjen på agendaen, takket være en ny stillingsannonse fra utvikler Guerrilla Games.

Horizon Zero Dawn 2 på vei?
Guerilla Games

Som Gamesradar oppdaget denne uken, er studioet på jakt etter en «Technical Vegetation Artist» – altså en person som er med å bygge opp plantelivet i en spillverdenen. Guerrilla sier ikke spesifikt hvilket spill personen skal jobbe med, men stillingsbeskrivelsen virker å antyde at det er Horizon Zero Dawn det er snakk om.

– I Guerrilla har vi fire team som er ansvarlige for å skape de nydelige omgivelsene i Horizon. Ett team fokuserer på å bygge den frodige og nydelige vegetasjonen, heter det i annonsen.

Ikke første gangen

Dette er selvfølgelig ingen endelig bekreftelse, og utvikleren selv har ikke sagt noe om en oppfølger i offisiell kapasitet. Det er imidlertid ikke første gangen vi har hørt rykter om Horizon Zero Dawn 2.

Tidligere i år var en stemmeskuespiller fra spillet tilsynelatende litt uforsiktig, da hun fortalte en fan at oppfølgeren var på vei. Utsagnet ble direktesendt på Twitch, og det tok ikke lang tid før det spredte seg som ild i tørt gress.

Dersom Guerrilla faktisk er i gang med oppfølgeren til Horizon Zero Dawn, virker det trolig at spillet ikke kommer ut før PlayStation 5-lanseringen neste jul. Inntil utvikleren kommer med en skikkelig kunngjøring er det riktignok ikke annet å gjøre enn å vente.

Vi storkoste oss med Horizon Zero Dawn.
– Storslått og fornøyelig rollespillaction »

Siste fra forsiden