Så lekkert kan Watch Dogs bli på din PC

Modder forsøker å gjenskape grafikken fra spillets aller første trailer.

TheWorse

Da Ubisofts ferskeste storsatsing, Watch Dogs, ble avslørt på E3-messen i 2012, var det i en grafisk svært imponerende videosnutt som på mange måter viste seg å se bedre ut enn det endelige spillet gjorde.

Forskjellen mellom E3-versjonen og den endelige versjonen ble dermed et hett diskusjonstema, og mange mente at Ubisoft hadde nedskalert grafikken for å få det til å kjøre glatt på konsoll.

E3-effektene har blitt låst opp igjen

Watch Dogs med modifikasjonen installert. (bilde: The Worse).

Nå kan det se ut som det var noe i den teorien, for spillere har nemlig funnet ut hvordan mange av de lekre effektene fra traileren kan låses opp i PC-utgaven av spillet.

Modderen TheWorse har samlet en rekke av forbedringene i én modifikasjon for spillet, og lover flere forbedringer i tiden som kommer. Den kan lastes ned via forumet Guru3D.

Blant forbedringene finner vi høyere kvalitet på regnet, at lys fra billykter nå kaster skygger og massevis av andre detaljer. Interessant nok hevder han også å ha fått spillet til å yte bedre.

Det ser pent ut. (bilde: The Worse).

Som vanlig installeres slikt på eget ansvar, selv om det her kun er snakk om endringer i en konfigurasjonsfil som når som helst kan fjernes – TheWorse påpeker at hvis du fikler med grafikkmulighetene inne i spillet vil de da overskrive informasjonen i den modifiserte filen slik at du må installere den på nytt hvis du fortsatt vil bruke den.

I tillegg kan det ifølge for eksempel RockPaperShotgun virke som noen av de nye innstillingene fungerer bedre i trailere enn under selve spillingen, men det gjenstår å se hvordan modifikasjonen utvikler seg. Ubisoft har for øyeblikket ikke kommentert saken.

Selve spillet er uansett av en høy kvalitet – les vår anmeldelse for å finne ut mer.

Siste fra forsiden