New Super Mario Bros. Wii med dato

Samarbeid eller konflikt?

Oppfølgeren til DS-Mario kommer i november.

I 2006 ga Nintendo ut New Super Mario Bros. Som tittelen tilsier var det basert på klassiske Super Mario Bros., men med 3D-grafikk og flere forbedringer fra senere plattformspill. På årets E3-messe kunngjorde Nintendo at de jobbet med en oppfølger til Wii, og nå har de spikret slippdatoen.

Klassisk Mario-spilling for fire personer

Fra 20. november kan du plukke opp New Super Mario Bros. Wii i butikken. Den store forskjellen fra forgjengeren er at du nå kan spille sammen med opptil tre venner. To får spille som Mario og Luigi, mens de andre må nøye seg med et par sopper. Målet er nok en gang å redde prinsessen fra Bowser og hans hær.

Gammeledags 2D-plattformspilling står fortsatt på programmet, men det blir nye funksjoner og superkrefter for våre helter. Wii-kontrollen vil også bli brukt på ulike måter. I mørke huler fungerer den som lommelykt, og finner du en propelldrakt kan du riste kontrollen for å fly.

Spillet blir også debuten til Nintendos nye hjelpesystem, som vi først hørte om i januar. Hvis du står fast på et vrient brett kan du be spillet ta over og kjøre en filmsekvens om hvordan det fullføres. Når som helst kan du selv ta over styringen og fortsette fra der du avsluttet klippet.

Siste fra forsiden