Samlepakke med Live Arcade-spill

Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 kommer med flere av de mest populære Xbox Live Arcade-spillene.

Nedlastningstjenesten Xbox Live Arcade er et av de beste aspektene av Microsofts Xbox Live-system, og Xbox 360-eiere har kunnet laste ned og kjøpe en haug av flotte spill siden konsollen ble lansert i fjor. Nå har Microsoft kunngjort den første i det som etter alt å dømme blir en serie samlepakker bestående av populære Xbox Live Arcade-spill.

Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 kommer i salg i norske butikker den 15. september, og inneholder seks spill. Bizarres frenetiske skytespill Geometry Wars: Retro Evolved leder an, fulgt av plattform/hjernetrimspillet Wik: Fable of Souls, det økonomiske strategispillet Outpost Kaloki X, det populære hjernetrimspillet Bejeweled 2: Deluxe, brettspillet Hardwood Backgammon og kortspillet Texas Hold 'em.

Med på kjøpet får du en måneds Xbox Live Gold-abonnement og tre demoer (Uno, Marble Blast Ultra og Feeding Frenzy). Pakken representerer med andre ord en glimrende måte å gjøre seg kjent med spillutvalget på Xbox Live Arcade, etter som vi får seks populære spill fra flere ulike sjangre.

Siste fra forsiden