Samuraikrigere på Xbox 360

Majesco har kunngjort at de vil gi ut Kengo Zero, et samuraispill til Xbox 360.

Kengo Zero foregår i det føydale Japan, og gir deg rollen som en samuraikriger med forhåpninger om å bli den mektigste krigeren i hele landet.

Spillet kommer med ni ekte samuraikrigere, og hvis du er ekspert på japansk historie kjenner du utvilsomt igjen navn som Musashi Miyamoto, Jubei Yagyu og Sanako Chiba. Hver kriger har unike egenskaper, en egen historie og sine egne unike angrep. Dessuten kan figurene utvikles etter hvert.

Kengo Zero har fire ulike moduser. I "main"-modus spiller du gjennom historien, mens i "mission"-modus må du kjempe deg gjennom ti oppdrag så raskt som mulig. I "combat"-modus må du kjempe mot en venn, og dessuten får du også en modus der du kan konkurrere med andre Xbox 360-eiere, ved å sende datastyrte profiler i kamp mot hverandre.

Lanseringen av Kengo Zero vil finne sted til høsten, og er Majescos første utgivelse for Microsofts nye plattform. Den amerikanske utgiveren har i lengre tid fokusert på mindre prosjekter for DS og PSP, men nå mener de tydeligvis det er på tide å leke litt med de store plattformene igjen. Spillet er under utvikling hos japanske Genki.

Siste fra forsiden