Samuraikrigere til PS2 og 360

Koei har kunngjort at de vil lansere Samurai Warriors 2 for PS2 og Xbox 360 neste måned.

Det nyeste Warriors-spillet fra Koei har nytt stor suksess i Japan, og nå er det duket for en vestlig lansering i september. Samurai Warriors 2 bygger videre på fundamentet Koei har lagt i tidligere Warriors-spill, og kommer i tillegg med nye funksjoner og gameplaymuligheter som i følge Koei gjør det til den definitive Warriors-opplevelsen.

Totalt får vi 26 spillbare figurer, hvorav ti er helt nye. Disse inkluderer Musashi Miyamoto, Ieyasu Tokugawa og Kotaro Fuma, som utvilsomt alle er kjente navn om japansk historie er din greie. Denne gangen blir det også mulig å legge feller og tilkalle falske ninjaer for å distrahere motstanderne, og i tillegg kan du benytte deg av kraftige kombinasjonsangrep.

Spillet kommer med historiemodus, fritt spill og overlevelsesmodus, og det blir i tillegg mulig for to venner å samarbeide eller kjempe mot hverandre. Spillet inneholder også et lite partyspill som heter Sugoroku (basert på et eldgammelt japansk brettspill ved samme navn), for opp til fire spillere. To spillere kan også kjempe mot hverandre over Xbox Live.

Mer informasjon blir snart å finne hos Koei.

Siste fra forsiden