Ferske DS-spill til Europa

Science Fiction og Hello Kitty

Den nye utgiveren Gamebridge gir oss actionspillet Moon og et par barnespill.

Gamebridge er en ny europeisk utgiver som skal fokusere på å bringe japanske spill til Europa, og nå har de i samarbeid med Rising Star Games annonsert sine tre første titler til DS. Disse er førstepersonskytespillet Moon og barnespillene Happy Bakery og Happy Party with Hello Kitty & Friends.

Først ute er Happy Bakery som skal utgis 29. mai. Dette er et bakespill som er myntet på de aller yngste. Her kan de leke baker og lage over førti ulike typer kaker og brød mens de underholdes av fargerike figurer og jakter på brødfeer. Man bruker DS-pennen til å kna deiger, blande, kutte og lignende.

En gang i juni kommer Moon, et actionspill utviklet av amerikanske Renegade Kid. Handlingen foregår i år 2058 etter menneskeheten har begynt å kolonisere månen. Du spiller major Kane, og er medlem av en militærstyrke som har fått et uvanlig oppdrag. En mystisk luke har nemlig blitt oppdaget på månen og din oppgave er å utforske de underjordiske bygningene luken fører til.

Under månens overflate viser det seg å være dugelig med utøy, så det er opp til deg å komme til bunns i hva som foregår og bekjempe de mange maskinene og uhyrene som lusker i korridorene. Til å hjelpe deg har du åtte forskjellige våpen, inkludert en snikskytterrifle og en hendig atombombe i lommeformat.

Noen detaljer eller dato for Happy Party with Hello Kitty & Friends er foreløpig ikke kunngjort, men både Happy Bakery og Happy Party skal være de første utgivelsene i en egen Happy-serie for yngre spillere.

Rising Star Games kommer foreløpig til å ta seg av salg og markedsføring for Gamebridges utgivelser.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden