Moons of Madness

Se 12 minutter fra det norske Lovecraft-eventyret Moons of Madness

Funcom viser hvordan det blir å spille.

Funcom og norske Rock Pocket Games viste onsdag frem en god porsjon gameplay fra det kommende Moons of Madness. En fersk trailer for spillet byr på 12 minutter med spilling, og som ventet blir opplevelsen pakket med både grøss og gru.

I rollen som Shane Newehart må spillere løse en rekke problemer på Mars.
Funcom

Merk: Traileren inneholder ingen store historieavsløringer, men viser enkelte av spillets skumlere øyeblikk. Om du helst vil spare alle overraskelsene til du spiller Moons of Madness selv, er det ikke sikkert at du vil se videoen.

Gåteløsing og uhyggelig stemning

Videoen – som du kan se over – tar oss med til Mars og rombasen Invictus, der tekniker Shane Newehart er stasjonert. Med guiden Orson på øret må Neweheart løse alle mulige problemer som dukker opp på basen, inkludert reparasjoner og utforsking av uhyggelige situasjoner.

Den nye traileren fokuserer mest på hvordan det blir å vandre rundt på Invictus, og sper på med en dæsj gåteløsing. Basert på utviklerens beskrivelse ser dette også ut til å være hovedfokus for spillet, så ikke forvent actionfylte kamper med frenetiske skuddvekslinger.

Moons of Madness er tungt inspirert av Lovecraft-universet, og her venter grufull stemning, ekle beist og til tider bekmørke omgivelser kun belyst av en altfor svak lommelykt. Som tidligere kunngjort er Moons of Madness satt i sammen univers som Funcoms Secret World Legends. Utgiveren har imidlertid bekreftet at man ikke trenger å ha spilt det ene for å forstå hva som skjer i det andre.

Moons of Madness lanseres 31. oktober i år, og kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Funcom jobber også med nye spill basert på Dune.
Minst tre prosjekter er underveis »

Siste fra forsiden