Cyber Monday

Se de beste Cyber Monday-tilbudene

Vi har samlet våre favoritter blant gamingtilbudene, og oppdaterer fortløpende.

1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Det er sjeldent en ser de helt store tilbudene på maskinvare annet enn gamingtilbehør, men noen av nettbutikkene har allerede lettet på lokket, og har sluppet en del meget gode tilbud på skjermkort. Elkjøp fyrer på med det ene supertilbudet etter det andre her.

Har du planer om å oppgradere riggen for litt høyere bildefrekvens, er det nok ikke så dumt å ta en kikk på tilbudene som kommer på torsdag og fredag. Det er fortsatt vanskelig å slå Komplett sitt tilbud under for fullstendige nybygg, men er du bare ute etter enkeltkomponenter er det skjermkort, RAM og SSDer og harddisker som er greia denne uken.

Fredag kveld er de fleste skjermkort-tilbudene utsolgt. Vi har derfor flyttet de over til siden med utgåtte tilbud.

Intel Core i7-9700k

Pris de siste månedene: 3990 kroner
Tilbudspris:
3749

Se beste pris på Intel Core i7-9700k hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Prosessorer er noe vi sjeldent ser mer enn ørsmå avslag på. Marginene er forsvinnende små for butikkene, og de har lite spillerom for å sette ned prisen. Det viser vel dette salget også, men 3799 er altså den laveste prisen vi har sett for i7-9700k.

AMD har gitt Intel hard konkurranse de siste årene, og AMD-prosessorer gir nok mer for pengene for de som driver med litt mer enn bare spill. Men Intel har fremdeles en liten ledelse for gameren, da en får noe høyere bildefrekvens i de fleste spill med i7- eller i9-prosessorer.

Intel Core i7-9700k har en klokkefrekvens på 3.6 GHz ut av boksen, og booster til 4.9 GHz på alle åtte kjerner uten å overklokke. Skrur du litt i BIOS kan du få langt mer ut av prosessoren, sett at du hiver på en kapabel kjøler.

Neste generasjon fra Intel ryktes å komme i første kvartal av 2020, men det er nok trygt å kjøpe i7-9700k nå. Det pleier å være ganske liten ytelsesforskjell mellom hvert generasjonshopp i 7-serien, og denne kan fint holde bildefrekvensen på topp i fem år til. Konkurransen fra AMD har muligens gjort at Intel trøkker til litt ekstra, men dette er uansett en særdeles kraftig prosessor til spill.

Etter publisering har det kommet tilbud på en rekke andre Intel-prosessorer fra niende generasjon. Du kan se tilbudene her:

Se beste pris på Intel Core i9-9900KF hos Prisguiden.no »

Les også
Test: HyperX Cloud II Wireless 7.1

Se beste pris på Intel Core i5-9600KF hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Asus GeForce RTX 2080 SUPER ROG Strix Advanced

Pris de siste månedene: Mellom 8799 og 9190 kroner
Tilbudspris: 8399 kroner

Se beste pris på 2080 SUPER ROG Strix Advanced hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)

Fjorårets lansering av Turing-arkitekturen fra Nvidia var noe vaklende. Maskinvaren er nok ikke helt kraftig nok til å effektivt takle strålesporing i spill enda, men det er liten tvil om at introduksjon av strålesporing er en revolusjon å regne innen grafikkteknologi.

En del teknisk kluss har det også blitt, som Nvidia har ryddet opp i etter hvert. Kort som RTX 2080 har ikke helt hatt den ytelsen som mange håpet på, da den enkelt blir matchet av et GTX 1080 Ti, men nylanseringen av SUPER-serien har bøtet på dette.

Prisguiden.no

Her får du ett kort som takler det meste av nye spill i 4K med alle innstillinger på maks, og knuser alt du hiver etter det i 1440p – det uten å fullstendig tømme bankkontoen slik RTX 2080 Ti har en tendens til å gjøre.

ROG Strix-kjøleren er blant de beste på markedet, med lavt støynivå og lave temperaturer. Vi ville nok vurdert PNY sitt XLR8 Gaming OC-kort før dette, men ROG er et langt mer kjent merke.

I etterkant av publisering har det blitt lagt ut tilbud på hele ROG Strix Advanced-serien av kort, både fra Nvidia og AMD.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
1: Spillkonsoller og spill
2: Mus, tastatur, headset og skjermer
3: Datamaskiner og komponenter
4: Utgåtte tilbud

Siste fra forsiden