The Last of Us - HBO

Se den første teaser-traileren for The Last of Us-serien

Kommer neste år.

HBO har sluppet et første glimt av TV-serien basert på The Last of Us. Serien skal ha premiere neste år, men en offisiell dato er foreløpig ikke satt.

Teaser-videoen for The Last of Us ble avslørt som del av en kikk på kommende serier til strømmetjenesten HBO Max. Denne kan du se i videovinduet øverst i artikkelen, der The Last of Us-biten begynner etter ett minutt og 40 sekunder.

Her får vi se Pedro Pascal og Bella Ramsey i rollene som henholdsvis Joel og Ellie. Protagonistene fra spillet vandrer gjennom snødekt landskap i én scene, mens Joel lærer Ellie å bruke en pistol i en annen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Traileren viser også frem Sarah og Bill for første gang. Joels datter spilles av Nico Parker, mens Nick Offerman – kjent fra blant annet Parks and Recreation – tar på seg rollen som Bill.

Det var i mars 2020 at HBO først gikk ut med planene om å lage TV av The Last of Us. I tillegg til spillsjef Neil Druckmann har serien fått med seg Chernobyl-skaper Craig Mazin som manusforfatter og den prisbelønnede russeren Kantemir Balagov som regissør.

Handlingen er basert på det første The Last of Us-spillet, der Joel og Ellie må takle zombier og andre pøbler i en dyster postapokalypse. Mazin har tidligere uttalt at serien vil slenge på noen nye historieelementer for å fylle ut handlingen litt.

LES OGSÅ: Bilder fra Fallout-TV-serien viser frem Vault 32 »

Siste fra forsiden