Draugen

Se den nye Draugen-traileren – nå får vi et innblikk i historien

Spillet slippes i mai.

Draugen
Red Thread Games

Torsdag slapp Red Thread Games en ny trailer for Draugen. Du kan se den via YouTube.

Denne gangen får vi litt mer innblikk i historien til spillet, og får se litt mer av mysteriet som de to hovedpersonene må finne ut av.

I Draugen spiller vi som amerikanske Edward Charles Harden i 1923 som har kommet til Norge for å finne sin savnede søster. Med oss har vi hovedpersonens mystiske verge, Lissie, som skal hjelpe Edward på veien.

– Sammen må dere utforske den vakre kystbygden – som ligger lunt mellom Norges fjorder og fjell – mens dere søker etter Edwards søster og avduker mørket som ligger gjemt under den pittoreske overflaten, står det i beskrivelsen av spillet på Steam.

Spillet foregår i et førstepersonsperspektiv, og det virker som om mye av appellen skal ligge i samtalene Edward har med Lissie underveis. Det hintes også sterkt om at fortellingen skjuler mer enn bare et mysterium, og at Edwards psyke påvirkes under spillets gang.

Da vi først fikk vite om spillet i 2013 ble vi fortalt at Draugen skulle være inspirert av skandinaviske myter, sagn og eventyr, med en handling satt til en kystbygd på vestlandet der alle beboerne plutselig har forsvunnet. Spilleren skal nøste opp i mysteriet ved å utforske den tomme bygda, men må også ta høyde for at det vaker fare i mørket. Det kan virke som om fokuset har endret seg mot en mer personlig fortelling med årene, men at grunnkonseptet fremdeles vedvarer.

Draugen slippes til PC, Xbox One og PlayStation 4 i mai 2019.

Siste fra forsiden