Video

Se den nye Overwatch-kortfilmen

Blizzard fortsetter å introdusere karaktergalleriet – nå er det Widowmaker sin tur.

Blizzard slapp søndag sin andre kortfilm i en serie der de introduserer figurgalleriet i det kommende skytespillet Overwatch. Den nye seks minutter lange snutten er kalt Alive, og tar for seg den blå sniper-dama Widowmaker, mens tidsreisefiguren Tracer spiller en birolle. Du kan se videoen i toppen av artikkelen.

Recall-videoen. (Video: Xbox)

Widowmaker-videoen fortsetter i samme stil som forrige ukes Recall – en kortfilm som presenterte bakgrunnshistorien til gorilla-figuren Winston. Den kan du se til høyre.

Blizzards svar på Team Fortress 2

Overwatch er Blizzards kommende flerspillerskyter, smidd i nesten samme form som Team Fortress 2, men med noen betydelige forskjeller som skiller det fra mengden.

Seks spillere på hvert lag må forsvare eller angripe punkter på kartet. Man velger mellom 21 helter med ulike ferdigheter og bruksområder, mer i tråd med MOBA-sjangeren enn skytesjangeren egentlig.

Vi har fått prøve Overwatch-betaen, og vår skribent – Håvard Hofstad Ruud – delte sine tanker rundt spillet i begynnelsen av november:

– Spillet er allerede godt balansert, og har et godt utvalg med vidt forskjellige helter som gjør det mulig for alle å finne i hvert fall én som passer sin spillestil. Grafikken er feiende flott, lydbildet er engasjerende, spillet kjører bra og ikke minst er det veldig, veldig moro, skrev han.

Spillet slippes til Xbox One, PlayStation 4 og PC 24. mai i år.

Les hele sniktitten på Overwatch »

Siste fra forsiden