Se det første glimtet av Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Lekkede bilder har dukket opp.

Hentet fra Comicbook.com

De siste månedene har vi flere ganger hørt rykter om et snodig spill som blander Mario-universet med Ubisofts Rabbids i et turbasert rollespill. Nå har nettsiden Comicbook.com lekket interne markedsføringsbilder av Switch-spillet – og de leverer. Du kan selv se dem i karusellen nederst i artikkelen.

I topplakaten får vi et inntrykk av den visuelle linja Ubisoft-utviklerne har lagt seg på, med en ganske velkjent myk Mario-estetikk som matches opp mot Rabbids-universet. Som vi ser er det snakk om et spill der Mario, Peach, Luigi og Yoshi møter Rabbids utkledd som Mario, Peach, Luigi og Yoshi. De har alle energivåpen av et eller annet slag.

Skal snu opp-ned på Mario-konvensjonene

I de resterende plakatene beskrives detaljer om spillet. Man skal vie en god del av spilletiden til å utforske områdene, men hovedretten er turbaserte kamper der man utnytter figurenes ulike ferdigheter. Man skal samle og oppgradere våpen, og har en rekke «taktiske valg» å ta av i kampens hete.

Det nevnes også at det skal være mulig å spille sammen med en annen spiller lokalt, uten at vi får mye detaljer om dette. Spillet skal vare i om lag 20 timer, og utvikles av Ubisoft Paris og Ubisoft Milan.

Ellers lover spillet å snu opp ned på Marios «konservative verden», med selvironi og humor, våpen og en prinsesse som kan forsvare seg selv. Ellers forteller bildene at spillet skal avdukes på E3 om noen uker, og at det er planer om en lansering i august eller september.

Ubisoft har ennå ikke kommentert lekkasjene.

Siste fra forsiden