Age of Empires IV

Se det første glimtet fra Age of Empires IV

Ny trailer sluppet.

Det er nå over to år siden det neste innslaget i strategiserien Age of Empires ble kunngjort, og i forbindelse med Microsofts Xbox X019-arrangement torsdag kveld fikk vi endelig servert det første gameplay-klippet fra Age of Empires IV.

Klippet er hentet fra spillet i sin «pre-alfa»-fase, som betyr at mye arbeid gjenstår, og videoen representerer nok dermed ikke spillet i sin ferdige utgave.

Dessverre har vi ennå ikke fått særlig mange detaljer om spillet, og et lanseringsvindu uteblir denne gangen også, men Microsoft skriver at det jobbes hardt med å få spillet ferdig.

Microsoft

Age of Empires II: Definitive Edition lansert

Dette er imidlertid ikke den eneste Age of Empires-relaterte nyheten Microsoft hadde å by på. Som annonsert i august i år opplyser selskapet også at oppussingsprosjektet Age of Empires II: Definitive Edition nå er lansert til Windows 10, Steam og Xbox Game Pass.

Dette spillet vil få kontinuerlig støtte, som blant annet inkluderer nye spillmoduser, nye oppdrag og avanserte treningsmoduser for å hjelpe spilleren med å skjerpe ferdighetene sine. Mye annet innhold vil også komme, men dette vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

Age of Empires er historiebaserte sanntidsstrategispill, hvorav den første tittelen kom ut i 1997, mens oppfølgerne Age of Empires II og III ble lansert i henholdsvis 1999 og 2005. Det tredje spillet ble belønnet med 8 av 10 poeng her på verket.

Det første spillet i serien har for øvrig også kommet i oppusset Definitive Edition-utgave, og den ble belønnet med 7 av 10 poeng av vår anmelder i 2018.

Microsoft hadde flere kunngjøringer på X019: Slik blir nye Microsoft Flight Simulator »

Siste fra forsiden